Ouderbegeleiding

Opvoeden is niet altijd even makkelijk. Je begrijpt niet waarom een kind doet zoals die doet, je neemt het jezelf weer eens kwalijk dat je de rust niet kon bewaren, je bent uitgevallen tegen je kind. Je zou willen dat er iemand is die je praktische tips kan geven zonder dat je het gevoel hebt dat je het niet goed doet als ouder. Iemand die zelf kinderen heeft, je worsteling herkent. Dan is ouderbegeleiding wellicht iets voor je.

Je gaat samen met mij in gesprek om te onderzoeken waarom het gedrag van je kind je zo raakt. Je krijgt praktische handvatten om mee aan de slag te gaan en we gaan onderzoeken of een opstelling een antwoord kan zijn op je vraag. Het resultaat is:

  • Je boodschap komt over.
  • Je geeft je grenzen aan.
  • Als je ‘nee/ ja’ zegt, is dat een ‘nee/ja’.
  • Je krijgt meer plezier in het opvoeden.

Opvoedopstellingen

Heb je als ouders alles al geprobeerd en ondanks alle opvoedtips en opvoedadviezen blijft het opvoedvraagstuk bestaan? Je hebt alle liefde die je als ouder in je hebt ingezet om het vraagstuk waarmee je worstelt op te lossen en toch gaat dit niet lukken. Dan kun je je als ouder aanmelden om te onderzoeken of er iets speelt in de onderliggende dynamiek van het gezin. Dit kunnen we doen door middel van een familieopstelling (ook wel opvoedopstelling genoemd). Via jou als ouder kijken we naar wat er voor jou en voor je kind op een diepere laag speelt. Zo weet je wat jij nodig hebt en wat je kind nodig heeft.

Lees meer over de familieopstellingen.

Kosten ouderbegeleiding

Individueel of samen een gesprek kost € 97,- Het tarief voor een opvoedopstelling is € 97,- per 60 minuten. Het is mogelijk om dit vergoed te krijgen. Neem hierover gerust contact met me op.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Ouderbegeleiding

Opvoeden is niet altijd even makkelijk. Je zou willen dat er iemand is die je praktische tips kan geven zonder dat je het gevoel hebt dat je het niet goed doet als ouder.

Familieopstellingen

Heb je er al alles aan gedaan om je opvoedvraagstuk op te lossen en hebben tips en trucs niet voor een blijvende oplossing gezorgd? Dan kan een familieopstelling uitkomst bieden.

Themabijeenkomsten

Met een themabijeenkomst, van minimaal vier personen, wil ik jullie helpen te begrijpen hoe je de gedragingen van kinderen kunt herkennen als signalen en wensen van binnenuit.

“I am your parent, you are my child, I am your quiet place, you are my wild.”